Kunst Koekelare
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Koekelare of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Koekelare verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Koekelare aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Koekelare bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Koekelare altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Koekelare aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Koekelare

Vind je de kaart Koekelare als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Koekelare: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Koekelare met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Koekelare kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Koekelare zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Koekelare voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Koekelare aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Koekelare graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Koekelare combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Koekelare?

Kies jouw uitsnede

Meer over Koekelare

De plattegrond Koekelare is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Koekelare cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Origineel cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten gravure! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een schitterende tekst. Naast de plattegrond Koekelare kun je zelf dus ook een schitterende kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Koekelare speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten gravure opvallend maar is de plattegrond Koekelare het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je eenvoudig een eigen ontwerp! Wij graveren Koekelare namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je schitterende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?