Kunst Klerken
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Klerken of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Klerken verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Klerken aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Klerken bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Klerken altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Klerken aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Klerken

Vind je de kaart Klerken als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Klerken: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Klerken met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Klerken kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Klerken zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Klerken voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Klerken aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Klerken graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Klerken combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Klerken?

Kies jouw uitsnede

Meer over Klerken

De plattegrond Klerken is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Klerken cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Klerken inlijsten

De plattegrond Klerken is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten decoratie. Zelf combineren we de kaart van Klerken het liefst met een prachtige lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Klerken trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je soepel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Klerken combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de moderne plattegrond Klerken te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?