Kunst Klemskerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Klemskerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Klemskerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Klemskerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Klemskerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Klemskerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Klemskerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Klemskerke

Vind je de kaart Klemskerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Klemskerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Klemskerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Klemskerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Klemskerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Klemskerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Klemskerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Klemskerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Klemskerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Klemskerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Klemskerke

De plattegrond Klemskerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Klemskerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Klemskerke

Zeer nauwkeurige lasers graveren Klemskerke precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie stijlvol in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Klemskerke al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een originele houtgravure van het wegennet van een van de leukste plekken in West-Vlaanderen.

Maak je eigen ontwerp

Houten muurdecoratie graveren

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Klemskerke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje doordacht zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?