Kunst Kaaskerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Kaaskerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Kaaskerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Kaaskerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Kaaskerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Kaaskerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Kaaskerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Kaaskerke

Vind je de kaart Kaaskerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Kaaskerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Kaaskerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Kaaskerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Kaaskerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Kaaskerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Kaaskerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Kaaskerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Kaaskerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Kaaskerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Kaaskerke

De plattegrond Kaaskerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Kaaskerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Persoonlijk cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een bijzondere tekst. Naast de plattegrond Kaaskerke kun je zelf dus ook een bijzondere kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Graveren Kaaskerke

De bijzondere houten wanddecoratie zoals de plattegrond Kaaskerke wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Kaaskerke of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?