Kunst Ieper
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Ieper of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Ieper verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Ieper aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Ieper bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Ieper altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Ieper aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Ieper

Vind je de kaart Ieper als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Ieper: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Ieper met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Ieper kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Ieper zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Ieper voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Ieper aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Ieper graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Ieper combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Ieper?

Kies jouw uitsnede

Meer over Ieper

De plattegrond Ieper is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ieper cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Ieper speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie mooi maar is de plattegrond Ieper het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Ieper namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je stijlvolle locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt bijzonder cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Ieper. Met onze custom map maker kun je precies die ene stijlvolle plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je soepel een bijzonder cadeau voor hem of haar. stijlvolle decoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?