Kunst Hoogstade
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Hoogstade of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Hoogstade verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Hoogstade aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Hoogstade bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Hoogstade altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Hoogstade aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Hoogstade

Vind je de kaart Hoogstade als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Hoogstade: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Hoogstade met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Hoogstade kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Hoogstade zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Hoogstade voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Hoogstade aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Hoogstade graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Hoogstade combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Hoogstade?

Kies jouw uitsnede

Meer over Hoogstade

De plattegrond Hoogstade is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Hoogstade cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Hoogstade

Zeer precieze lasers graveren Hoogstade precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie opvallend in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Hoogstade al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een unieke houtgravure van het wegennet van een van de beste plekken in West-Vlaanderen.

Maak je eigen ontwerp

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Hoogstade of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?