Kunst Hooglede
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Hooglede of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Hooglede verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Hooglede aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Hooglede bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Hooglede altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Hooglede aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Hooglede

Vind je de kaart Hooglede als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Hooglede: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Hooglede met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Hooglede kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Hooglede zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Hooglede voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Hooglede aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Hooglede graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Hooglede combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Hooglede?

Kies jouw uitsnede

Meer over Hooglede

De plattegrond Hooglede is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Hooglede cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten gravure graveren

Houten poster voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Hooglede of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje uniek zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt artistiek cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Hooglede. Met onze custom map maker kun je precies die ene verrassende plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je moeiteloos een artistiek cadeau voor hem of haar. verrassende muurdecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?