Kunst Heuvelland
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Heuvelland of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Heuvelland verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Heuvelland aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Heuvelland bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Heuvelland altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Heuvelland aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Heuvelland

Vind je de kaart Heuvelland als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Heuvelland: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Heuvelland met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Heuvelland kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Heuvelland zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Heuvelland voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Heuvelland aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Heuvelland graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Heuvelland combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Heuvelland?

Kies jouw uitsnede

Meer over Heuvelland

De plattegrond Heuvelland is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Heuvelland cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten decoratie graveren

Houten decoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Heuvelland of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje origineel zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Heuvelland speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de plattegrond Heuvelland het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Heuvelland namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?