Kunst Harelbeke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Harelbeke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Harelbeke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Harelbeke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Harelbeke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Harelbeke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Harelbeke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Harelbeke

Vind je de kaart Harelbeke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Harelbeke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Harelbeke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Harelbeke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Harelbeke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Harelbeke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Harelbeke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Harelbeke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Harelbeke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Harelbeke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Harelbeke

De plattegrond Harelbeke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Harelbeke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Origineel cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een origineel cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Harelbeke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Harelbeke speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten gravure opvallend maar is de plattegrond Harelbeke het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je eenvoudig een eigen ontwerp! Wij graveren Harelbeke namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je schitterende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?