Kunst Handzame
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Handzame of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Handzame verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Handzame aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Handzame bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Handzame altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Handzame aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Handzame

Vind je de kaart Handzame als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Handzame: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Handzame met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Handzame kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Handzame zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Handzame voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Handzame aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Handzame graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Handzame combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Handzame?

Kies jouw uitsnede

Meer over Handzame

De plattegrond Handzame is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Handzame cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Handzame of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje persoonlijk zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Handzame op?

Woon je momenteel in Handzame of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de bijzondere plattegrond Handzame thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten wanddecoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Handzame.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?