Kunst Gullegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Gullegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Gullegem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Gullegem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Gullegem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Gullegem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Gullegem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Gullegem

Vind je de kaart Gullegem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Gullegem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Gullegem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Gullegem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Gullegem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Gullegem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Gullegem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Gullegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Gullegem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Gullegem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Gullegem

De plattegrond Gullegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Gullegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt inventief cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Gullegem. Met onze custom map maker kun je precies die ene unieke plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een inventief cadeau voor hem of haar. unieke wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Gullegem is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Gullegem toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?