Kunst Gontrode
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Gontrode of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Gontrode verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Gontrode aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Gontrode bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Gontrode altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Gontrode aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Gontrode

Vind je de kaart Gontrode als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Gontrode: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Gontrode met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Gontrode kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Gontrode zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Gontrode voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Gontrode aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Gontrode graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Gontrode combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Gontrode?

Kies jouw uitsnede

Meer over Gontrode

De plattegrond Gontrode is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Gontrode cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Gontrode

De speciale houten gravure zoals de plattegrond Gontrode wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een accurate laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een verrassend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Gontrode of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Gontrode combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Gontrode te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.