Kunst Ettelgem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Ettelgem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Ettelgem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Ettelgem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Ettelgem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Ettelgem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Ettelgem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Ettelgem

Vind je de kaart Ettelgem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Ettelgem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Ettelgem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Ettelgem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Ettelgem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Ettelgem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Ettelgem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Ettelgem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Ettelgem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Ettelgem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Ettelgem

De plattegrond Ettelgem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ettelgem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Ettelgem inlijsten

De plattegrond Ettelgem is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten poster. Zelf combineren we de kaart van Ettelgem het liefst met een moderne lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Ettelgem trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je simpel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Ettelgem planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?