Kunst Esen
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Esen of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Esen verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Esen aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Esen bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Esen altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Esen aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Esen

Vind je de kaart Esen als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Esen: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Esen met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Esen kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Esen zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Esen voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Esen aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Esen graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Esen combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Esen?

Kies jouw uitsnede

Meer over Esen

De plattegrond Esen is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Esen cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Houten gravure graveren

Houten gravure voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Esen of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje creatief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Esen

West-Vlaanderen is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Esen voel je dat! Met de plattegrond Esen laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze speciale gravure. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Esen eenvoudig in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Esen speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?