Kunst Ertvelde
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Ertvelde of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Ertvelde verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Ertvelde aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Ertvelde bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Ertvelde altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Ertvelde aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Ertvelde

Vind je de kaart Ertvelde als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Ertvelde: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Ertvelde met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Ertvelde kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Ertvelde zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Ertvelde voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Ertvelde aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Ertvelde graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Ertvelde combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Ertvelde?

Kies jouw uitsnede

Meer over Ertvelde

De plattegrond Ertvelde is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ertvelde cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Ertvelde

Zeer precieze lasers graveren Ertvelde precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie mooi in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Ertvelde al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een moderne houtgravure van het wegennet van een van de charmantse plekken in Oost-Vlaanderen .

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Ertvelde planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.