Kunst Eernegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Eernegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Eernegem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Eernegem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Eernegem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Eernegem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Eernegem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Eernegem

Vind je de kaart Eernegem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Eernegem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Eernegem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Eernegem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Eernegem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Eernegem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Eernegem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Eernegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Eernegem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Eernegem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Eernegem

De plattegrond Eernegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Eernegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt doordacht cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Eernegem. Met onze custom map maker kun je precies die ene originele plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je moeiteloos een doordacht cadeau voor hem of haar. originele muurdecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Houten muurdecoratie graveren

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Eernegem of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje doordacht zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?