Kunst Dentergem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Dentergem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Dentergem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Dentergem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Dentergem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Dentergem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Dentergem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Dentergem

Vind je de kaart Dentergem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Dentergem - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Dentergem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Dentergem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Dentergem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Dentergem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Dentergem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Dentergem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Dentergem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Dentergem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Dentergem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Dentergem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Dentergem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Dentergem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Dentergem

De plattegrond Dentergem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Dentergem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Origineel cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een origineel cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Dentergem kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Dentergem speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten gravure opvallend maar is de plattegrond Dentergem het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je eenvoudig een eigen ontwerp! Wij graveren Dentergem namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je schitterende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?