Kunst Deftinge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Deftinge of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Deftinge verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Deftinge aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Deftinge bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Deftinge altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Deftinge aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Deftinge

Vind je de kaart Deftinge als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Deftinge - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Deftinge: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Deftinge met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Deftinge kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Deftinge - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Deftinge zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Deftinge - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Deftinge voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Deftinge aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Deftinge graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Deftinge - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Deftinge combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Deftinge?

Kies jouw uitsnede

Meer over Deftinge

De plattegrond Deftinge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Deftinge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Deftinge

De verrassende houten muurdecoratie zoals de plattegrond Deftinge wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een zorgvuldige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een bijzonder contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Deftinge of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Deftinge planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?