Kunst Deerlijk
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Deerlijk of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Deerlijk verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Deerlijk aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Deerlijk bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Deerlijk altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Deerlijk aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Deerlijk

Vind je de kaart Deerlijk als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Deerlijk - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Deerlijk: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Deerlijk met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Deerlijk kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Deerlijk - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Deerlijk zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Deerlijk - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Deerlijk voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Deerlijk aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Deerlijk graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Deerlijk - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Deerlijk combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Deerlijk?

Kies jouw uitsnede

Meer over Deerlijk

De plattegrond Deerlijk is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Deerlijk cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Uniek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat mooiste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een creatief cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Deerlijk kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

De plattegrond Deerlijk inlijsten

De plattegrond Deerlijk is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten poster. Zelf combineren we de kaart van Deerlijk het liefst met een opvallende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Deerlijk trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je simpel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?