Kunst De Pinte
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in De Pinte of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart De Pinte verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart De Pinte aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart De Pinte bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart De Pinte altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart De Pinte aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart De Pinte

Vind je de kaart De Pinte als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond De Pinte - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart De Pinte: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart De Pinte met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart De Pinte kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond De Pinte - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van De Pinte zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond De Pinte - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in De Pinte voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart De Pinte aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

De Pinte graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond De Pinte - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart De Pinte combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart De Pinte?

Kies jouw uitsnede

Meer over De Pinte

De plattegrond De Pinte is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) De Pinte cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt uniek cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals De Pinte. Met onze custom map maker kun je precies die ene opvallende plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je simpel een uniek cadeau voor hem of haar. opvallende poster binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je De Pinte op?

Woon je momenteel in De Pinte of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond De Pinte thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van De Pinte.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.