Kunst De Panne
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in De Panne of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart De Panne verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart De Panne aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart De Panne bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart De Panne altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart De Panne aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart De Panne

Vind je de kaart De Panne als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond De Panne - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart De Panne: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart De Panne met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart De Panne kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond De Panne - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van De Panne zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond De Panne - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in De Panne voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart De Panne aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

De Panne graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond De Panne - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart De Panne combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart De Panne?

Kies jouw uitsnede

Meer over De Panne

De plattegrond De Panne is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) De Panne cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Creatief cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten gravure! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een speciale tekst. Naast de plattegrond De Panne kun je zelf dus ook een speciale kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond De Panne combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond De Panne te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?