Kunst De Haan
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in De Haan of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart De Haan verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart De Haan aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart De Haan bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart De Haan altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart De Haan aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart De Haan

Vind je de kaart De Haan als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond De Haan - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart De Haan: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart De Haan met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart De Haan kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond De Haan - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van De Haan zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond De Haan - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in De Haan voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart De Haan aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

De Haan graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond De Haan - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart De Haan combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart De Haan?

Kies jouw uitsnede

Meer over De Haan

De plattegrond De Haan is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) De Haan cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren De Haan

De unieke houten wanddecoratie zoals de plattegrond De Haan wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een precieze laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een opvallend contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren De Haan of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Maak je eigen ontwerp

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond De Haan of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?