Kunst Clinge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Clinge of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Clinge verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Clinge aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Clinge bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Clinge altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Clinge aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Clinge

Vind je de kaart Clinge als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Clinge - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Clinge: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Clinge met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Clinge kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Clinge - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Clinge zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Clinge - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Zeeland

Limburg is een van de mooiste provincies uit Nederland en in Clinge voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Clinge aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Clinge graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Clinge - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Clinge combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Clinge?

Kies jouw uitsnede

Meer over Clinge

De plattegrond Clinge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Clinge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Clinge

Zeer accurate lasers graveren Clinge precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland verrassend in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Clinge al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een speciale houtgravure van het wegennet van een van de mooiste plekken in Zeeland.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Clinge combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Clinge te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.