Kunst Bovekerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Bovekerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Bovekerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Bovekerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Bovekerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Bovekerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Bovekerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Bovekerke

Vind je de kaart Bovekerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Bovekerke - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Bovekerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Bovekerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Bovekerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bovekerke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Bovekerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Bovekerke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Bovekerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Bovekerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Bovekerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bovekerke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Bovekerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Bovekerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Bovekerke

De plattegrond Bovekerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bovekerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Creatief cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een creatief cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat mooiste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een creatief cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Bovekerke kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in West-Vlaanderen of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Bovekerke combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Bovekerke te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?