Kunst Bottelare
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Bottelare of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Bottelare verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Bottelare aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Bottelare bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Bottelare altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Bottelare aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Bottelare

Vind je de kaart Bottelare als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Bottelare - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Bottelare: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Bottelare met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Bottelare kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bottelare - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Bottelare zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Bottelare - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Bottelare voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Bottelare aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Bottelare graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bottelare - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Bottelare combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Bottelare?

Kies jouw uitsnede

Meer over Bottelare

De plattegrond Bottelare is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bottelare cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt gepersonaliseerd cadeau. Belgie zit vol met prachtige plekken zoals Bottelare. Met onze custom map maker kun je precies die ene moderne plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je simpel een gepersonaliseerd cadeau voor hem of haar. moderne poster binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Bottelare planten wij een boom. Zo kun je zelf houten poster maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf simpel doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?