Kunst Booitshoeke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Booitshoeke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Booitshoeke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Booitshoeke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Booitshoeke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Booitshoeke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Booitshoeke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Booitshoeke

Vind je de kaart Booitshoeke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Booitshoeke - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Booitshoeke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Booitshoeke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Booitshoeke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Booitshoeke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Booitshoeke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Booitshoeke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Booitshoeke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Booitshoeke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Booitshoeke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Booitshoeke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Booitshoeke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Booitshoeke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Booitshoeke

De plattegrond Booitshoeke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Booitshoeke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Booitshoeke

De plattegrond Booitshoeke wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Booitshoeke met behulp van een accurate laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en bijzondere resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Persoonlijk cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een bijzondere tekst. Naast de plattegrond Booitshoeke kun je zelf dus ook een bijzondere kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?