Kunst Boezinge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Boezinge of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Boezinge verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Boezinge aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Boezinge bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Boezinge altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Boezinge aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Boezinge

Vind je de kaart Boezinge als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Boezinge - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Boezinge: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Boezinge met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Boezinge kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Boezinge - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Boezinge zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Boezinge - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Boezinge voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Boezinge aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Boezinge graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Boezinge - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Boezinge combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Boezinge?

Kies jouw uitsnede

Meer over Boezinge

De plattegrond Boezinge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Boezinge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Inventief cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een inventief cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een unieke tekst. Naast de plattegrond Boezinge kun je zelf dus ook een unieke kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Boezinge is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Boezinge toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?