Kunst Blankenberge
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Blankenberge of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Blankenberge verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Blankenberge aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Blankenberge bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Blankenberge altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Blankenberge aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Blankenberge

Vind je de kaart Blankenberge als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Blankenberge - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Blankenberge: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Blankenberge met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Blankenberge kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Blankenberge - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Blankenberge zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Blankenberge - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Blankenberge voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Blankenberge aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Blankenberge graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Blankenberge - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Blankenberge combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Blankenberge?

Kies jouw uitsnede

Meer over Blankenberge

De plattegrond Blankenberge is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Blankenberge cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Blankenberge is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie leukste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Blankenberge toont het bijzondere wegennet en haar bijzondere bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Graveren Blankenberge

Zeer accurate lasers graveren Blankenberge precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie prachtig in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Blankenberge al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een bijzondere houtgravure van het wegennet van een van de leukste plekken in West-Vlaanderen.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?