Kunst Beveren
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Beveren of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Beveren verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Beveren aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Beveren bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Beveren altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Beveren aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Beveren

Vind je de kaart Beveren als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Beveren - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Beveren: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Beveren met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Beveren kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Beveren - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Beveren zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Beveren - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Beveren voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Beveren aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Beveren graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Beveren - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Beveren combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Beveren?

Kies jouw uitsnede

Meer over Beveren

De plattegrond Beveren is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Beveren cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Beveren

Zeer nauwkeurige lasers graveren Beveren precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie stijlvol in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Beveren al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een prachtige houtgravure van het wegennet van een van de charmantse plekken in West-Vlaanderen.

Maak je eigen ontwerp

Trots op West-Vlaanderen met de plattegrond Beveren

West-Vlaanderen is een van de charmantse provincies uit Belgie en in Beveren voel je dat! Met de plattegrond Beveren laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze prachtige decoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Beveren soepel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Beveren speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?