Kunst Beselare
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Beselare of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Beselare verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Beselare aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Beselare bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Beselare altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Beselare aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Beselare

Vind je de kaart Beselare als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Beselare - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Beselare: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Beselare met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Beselare kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Beselare - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Beselare zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Beselare - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Beselare voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Beselare aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Beselare graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Beselare - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Beselare combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Beselare?

Kies jouw uitsnede

Meer over Beselare

De plattegrond Beselare is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Beselare cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Beselare

Zeer zorgvuldige lasers graveren Beselare precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie mooi in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Beselare al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een stijlvolle houtgravure van het wegennet van een van de mooiste plekken in West-Vlaanderen.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Beselare combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de stijlvolle plattegrond Beselare te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?