Kunst Bellegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Bellegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Bellegem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Bellegem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Bellegem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Bellegem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Bellegem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Bellegem

Vind je de kaart Bellegem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Bellegem - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Bellegem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Bellegem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Bellegem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bellegem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Bellegem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Bellegem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Bellegem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Bellegem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Bellegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bellegem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Bellegem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Bellegem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Bellegem

De plattegrond Bellegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bellegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Uniek cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten poster! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een opvallende tekst. Naast de plattegrond Bellegem kun je zelf dus ook een opvallende kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Bellegem op?

Woon je momenteel in Bellegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Bellegem thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Bellegem.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?