Kunst Beernem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Beernem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Beernem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Beernem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Beernem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Beernem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Beernem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Beernem

Vind je de kaart Beernem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Beernem - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Beernem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Beernem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Beernem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Beernem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Beernem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Beernem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Beernem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Beernem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Beernem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Beernem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Beernem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Beernem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Beernem

De plattegrond Beernem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Beernem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

De plattegrond Beernem inlijsten

De plattegrond Beernem is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten gravure. Zelf combineren we de kaart van Beernem het liefst met een schitterende lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Beernem trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je eenvoudig kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Maak je eigen ontwerp

Wij graveren Beernem speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten gravure opvallend maar is de plattegrond Beernem het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je eenvoudig een eigen ontwerp! Wij graveren Beernem namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je eenvoudig iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je schitterende locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?