Kunst Bavikhove
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Bavikhove of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Bavikhove verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Bavikhove aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Bavikhove bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Bavikhove altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Bavikhove aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Bavikhove

Vind je de kaart Bavikhove als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Bavikhove - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Bavikhove: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Bavikhove met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Bavikhove kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Bavikhove - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Bavikhove zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Bavikhove - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Bavikhove voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Bavikhove aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Bavikhove graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Bavikhove - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Bavikhove combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Bavikhove?

Kies jouw uitsnede

Meer over Bavikhove

De plattegrond Bavikhove is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Bavikhove cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Bavikhove speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten wanddecoratie prachtig maar is de plattegrond Bavikhove het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je gemakkelijk een eigen ontwerp! Wij graveren Bavikhove namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je bijzondere locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Bavikhove op?

Woon je momenteel in Bavikhove of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de bijzondere plattegrond Bavikhove thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten wanddecoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Bavikhove.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?