Kunst Avelgem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Avelgem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Avelgem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Avelgem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Avelgem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Avelgem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Avelgem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Avelgem

Vind je de kaart Avelgem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Avelgem - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Avelgem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Avelgem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Avelgem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Avelgem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Avelgem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Avelgem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Avelgem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Avelgem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Avelgem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Avelgem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Avelgem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Avelgem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Avelgem

De plattegrond Avelgem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Avelgem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Avelgem speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten wanddecoratie opvallend maar is de plattegrond Avelgem het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je gemakkelijk een eigen ontwerp! Wij graveren Avelgem namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit West-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je unieke locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Avelgem is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Avelgem toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?