Kunst Avekapelle
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Avekapelle of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Avekapelle verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Avekapelle aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Avekapelle bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Avekapelle altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Avekapelle aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Avekapelle

Vind je de kaart Avekapelle als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Avekapelle - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Avekapelle: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Avekapelle met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Avekapelle kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Avekapelle - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Avekapelle zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Avekapelle - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Avekapelle voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Avekapelle aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Avekapelle graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Avekapelle - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Avekapelle combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Avekapelle?

Kies jouw uitsnede

Meer over Avekapelle

De plattegrond Avekapelle is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Avekapelle cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Avekapelle is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Avekapelle toont het verrassende wegennet en haar verrassende bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Graveren Avekapelle

De plattegrond Avekapelle wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Avekapelle met behulp van een nauwkeurige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en opvallende resultaten.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?