Kunst Assebroek
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Assebroek of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Assebroek verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Assebroek aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Assebroek bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Assebroek altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Assebroek aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Assebroek

Vind je de kaart Assebroek als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Assebroek - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Assebroek: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Assebroek met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Assebroek kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Assebroek - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Assebroek zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Assebroek - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Assebroek voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Assebroek aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Assebroek graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Assebroek - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Assebroek combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Assebroek?

Kies jouw uitsnede

Meer over Assebroek

De plattegrond Assebroek is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Assebroek cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Assebroek

De plattegrond Assebroek wordt speciaal voor jou in hout of andere materialen gegraveerd. Anders dan bij een print, wordt het wegennet bij een gravure direct in het materiaal gemaakt. Er wordt dus geen materiaal toegevoegd maar juist weggehaald. Hoe diep het reliëf is dat ontstaat hangt af van de hardheid van het materiaal. Graveren werd van oudsher veel gebruikt door edelsmeden en straalt een zekere luxe uit. Wij graveren de plattegrond Assebroek met behulp van een nauwkeurige laser; een klassieke techniek met een futuristisch tintje en originele resultaten.

Maak je eigen ontwerp

Houten muurdecoratie graveren

Houten muurdecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Assebroek of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje doordacht zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?