Kunst Arnemuiden
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Arnemuiden of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Arnemuiden verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Arnemuiden aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Arnemuiden bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Arnemuiden altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Arnemuiden aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Arnemuiden

Vind je de kaart Arnemuiden als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Arnemuiden - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Arnemuiden: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Arnemuiden met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Arnemuiden kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Arnemuiden - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Arnemuiden zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Arnemuiden - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Zeeland

Limburg is een van de mooiste provincies uit Nederland en in Arnemuiden voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Arnemuiden aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Arnemuiden graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Arnemuiden - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Arnemuiden combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Arnemuiden?

Kies jouw uitsnede

Meer over Arnemuiden

De plattegrond Arnemuiden is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Arnemuiden cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Arnemuiden

Zeer accurate lasers graveren Arnemuiden precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Nederland verrassend in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Arnemuiden al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een speciale houtgravure van het wegennet van een van de mooiste plekken in Zeeland.

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Arnemuiden combineren

Stel je voor dat jouw dierbare plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de speciale plattegrond Arnemuiden te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een verrassend en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.