Kunst Ardooie
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Ardooie of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Ardooie verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Ardooie aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Ardooie bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Ardooie altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Ardooie aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Ardooie

Vind je de kaart Ardooie als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Ardooie - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Ardooie: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Ardooie met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Ardooie kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Ardooie - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Ardooie zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Ardooie - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Ardooie voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Ardooie aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Ardooie graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Ardooie - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Ardooie combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Ardooie?

Kies jouw uitsnede

Meer over Ardooie

De plattegrond Ardooie is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Ardooie cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Ardooie

Zeer zorgvuldige lasers graveren Ardooie precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie bijzonder in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Ardooie al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een verrassende houtgravure van het wegennet van een van de beste plekken in West-Vlaanderen.

Maak je eigen ontwerp

Een geschenk. Een boom. Een planeet

Een geschenk. Een boom. Een Planeet. Voor elke bestelling van bijvoorbeeld de plattegrond Ardooie planten wij een boom. Zo kun je zelf houten muurdecoratie maken van je favoriete, stad, dorp of bezienswaardigheid zonder dat de wereld daar slechter van wordt. Je kunt ook zelf moeiteloos doneren om ontbossing tegen te gaan. Bekijk het project van Plant a Billion Trees hier.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?