Kunst Alveringem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Alveringem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Alveringem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Alveringem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Alveringem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Alveringem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Alveringem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Alveringem

Vind je de kaart Alveringem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Alveringem - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Alveringem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Alveringem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Alveringem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Alveringem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Alveringem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Alveringem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Alveringem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Alveringem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Alveringem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Alveringem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Alveringem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Alveringem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Alveringem

De plattegrond Alveringem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Alveringem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Bijzonder cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten decoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een stijlvolle tekst. Naast de plattegrond Alveringem kun je zelf dus ook een stijlvolle kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp

Plattegrond Alveringem combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de stijlvolle plattegrond Alveringem te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?