Kunst Adinkerke
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Adinkerke of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Adinkerke verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Adinkerke aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Adinkerke bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Adinkerke altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Adinkerke aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Adinkerke

Vind je de kaart Adinkerke als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Adinkerke - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Adinkerke: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Adinkerke met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Adinkerke kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Adinkerke - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Adinkerke zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Adinkerke - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon West-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Adinkerke voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Adinkerke aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Adinkerke graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Adinkerke - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Adinkerke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Adinkerke?

Kies jouw uitsnede

Meer over Adinkerke

De plattegrond Adinkerke is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Adinkerke cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Adinkerke is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in West-Vlaanderen met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie gezelligste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Adinkerke toont het opvallende wegennet en haar opvallende bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp

Houten poster graveren

Houten poster voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de plattegrond Adinkerke of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje uniek zijn, het is immers jouw huis.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?