Kunst Adegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Adegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Adegem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Adegem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Adegem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Adegem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Adegem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Adegem

Vind je de kaart Adegem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Adegem - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Adegem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Adegem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Adegem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Adegem - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Adegem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Adegem - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Adegem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Adegem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Adegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Adegem - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Adegem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Adegem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Adegem

De plattegrond Adegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Adegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Graveren Adegem

Zeer accurate lasers graveren Adegem precies voor jou op maat. Zo wordt elk detail van deze plaats in Belgie prachtig in kaart gebracht. Heb je de plattegrond Adegem al eens eerder in hout gezien? Dat is weer eens wat anders dan een geprinte poster toch? Dankzij de moderne graveer techniek lasergraveren maken wij een bijzondere houtgravure van het wegennet van een van de leukste plekken in Oost-Vlaanderen .

Maak je eigen ontwerp

Persoonlijk cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een bijzondere tekst. Naast de plattegrond Adegem kun je zelf dus ook een bijzondere kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.