Kunst Adegem
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Adegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Adegem verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Adegem aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Adegem bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Adegem altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Adegem aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Adegem

Vind je de kaart Adegem als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Kaart Adegem: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Adegem met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Adegem kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Adegem zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart

Toon Oost-Vlaanderen

Limburg is een van de mooiste provincies uit Belgie en in Adegem voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Adegem aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Adegem graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Kaart Adegem combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Belgie naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Adegem?

Kies jouw uitsnede

Meer over Adegem

De plattegrond Adegem is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Adegem cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Adegem speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten wanddecoratie prachtig maar is de plattegrond Adegem het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je gemakkelijk een eigen ontwerp! Wij graveren Adegem namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Oost-Vlaanderen of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je bijzondere locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Waar hang je Adegem op?

Woon je momenteel in Adegem of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de bijzondere plattegrond Adegem thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten wanddecoratie in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Adegem.

Maak je eigen ontwerp
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.