Kunst Abbenes
Gegraveerd op maat, gratis thuisbezorgd

Woon je momenteel in Abbenes of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Met de kaart Abbenes verander je deze herinneringen in muurdecoratie.

Kaart Abbenes aanpassen
"Met een laser is alles dus gegraveerd precies zoals ik dat wil"

Kaart Abbenes bewerken

Verplaats de kaart en markeer jouw favoriete plekken. Zo toont de gegraveerde kaart Abbenes altijd al jouw memorabele momenten.

Kaart Abbenes aanpassen
"Hij is precies zoals ik had gehoopt"
Materialen

Materialen kaart Abbenes

Vind je de kaart Abbenes als muurdecoratie mooi maar is hout niet helemaal jouw stijl? Geen probleem wij bieden vijf materialen zodat iedereen iets moois kan maken. Meer over de materialen.

Kies in de editor:

Plattegrond Abbenes - M Landscape Birch Wood Hanging

Kaart Abbenes: groot of klein?

Een kleine kaart van je huis of juist een grote kaart Abbenes met alle bezienswaardigheden? Het formaat van de kaart Abbenes kies je zelf! Meer over de formaten.

Kies in de editor:
XSSMLXL

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait White Coated Mdf With Photo

Een kaart vol verhalen

Het centrum, de straten en de huizen van Abbenes zitten vol met belevingen die voor iedereen speciaal zijn. Bijvoorbeeld al die uren studeren achter je bureau of die avondjes sport in het café.

Creëer jouw kaart
Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Birch Wood Smile Woman

Toon Noord-Holland

Limburg is een van de mooiste provincies uit Nederland en in Abbenes voel je dat! Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze muurdecoratie.

Kaart Abbenes aanpassen
"Wij hebben een XL kaart met daarop Delft en Rotterdam, onze studie en woonplaats"

Groene compensatie

Abbenes graveren kost energie en materiaal. Om dit te ruimschoots te compenseren planten wij een boom na elke bestelling 😊 Bekijk het Plant a Billion Trees project.

Plattegrond Abbenes - Xs Portrait Black Coated Mdf Table Blur

Kaart Abbenes combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Waar hangt dan de kaart Abbenes?

Kies jouw uitsnede

Meer over Abbenes

De plattegrond Abbenes is een stukje kunst dat wij maken door jouw kaart ontwerp te graveren. Hartstikke leuk toch om een gegraveerde stadskaart (van hout) Abbenes cadeau te geven aan iemand anders of jezelf.

Wij graveren Abbenes speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de plattegrond Abbenes het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Abbenes namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Noord-Holland of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

Maak je eigen ontwerp

Abbenes is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Noord-Holland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie charmantse date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Abbenes toont het prachtige wegennet en haar prachtige bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Maak je eigen ontwerp
Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.