Kaarten van hout, weer eens wat anders

In plaats van een fotomok of een bon voor een dagje uit, heb je er wel eens aan gedacht om een kaart van hout te bestellen? Hout is een prachtig materiaal, warm, natuurlijk en tegenwoordig door middel van (laser)graveren helemaal op maat te maken.

Kaarten van hout via de post, kan dat?

Een kaart van hout via de post versturen? Is dat niet veel te zwaar? Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden om een bijzondere, persoonlijke kaart van hout te versturen. Je vriendin in Amsterdam is jarig? Of je neef feliciteren met de geboorte van zijn dochter in Antwerpen? Bij onder andere Hallmark kun je een eigen ontwerp laten drukken op een houten postkaart. Of kies direct voor één van de leuke ontwerpen en verras je moeder in Almere met een bijzondere kaart, gewoon omdat ze de liefste moeder is natuurlijk!

Stadskaarten van hout aan de muur

Maar een ansichtkaartje is natuurlijk niet de enige kaart die je in hout kunt laten uitvoeren. Heb je er wel eens aan gedacht om stadskaarten in hout te laten uitvoeren? Bij Hood&Wood lasergraveren we jouw eigen stadskaart ontwerp in berken multiplex. Door materiaal weg te halen tijdens het graveren ontstaat er contrast en reliëf. Je kunt helemaal zelf je kaart van hout ontwerpen, inclusief je eigen titels en markers. Wij zorgen voor een gratis staander of ophangsysteem én verzenden je persoonlijke houten kaart binnen drie werkdagen gratis naar je op.

Berken multiplex, het beste materiaal voor aan de muur

Maar is hout niet hartstikke zwaar om aan de muur te hangen? Bij Hood&Wood werken we alleen met het lichte berken multiplex, waardoor het gewicht van jouw houten kaart uiteindelijk heel erg meevalt. Multiplex is speciaal ontworpen om heel dun en toch heel sterk te kunnen zijn. Door laagjes hout dwars op elkaar te plakken ontstaan er een stevige verbinding. Met lasergraveren halen we stukjes van de eerste laag weg waardoor de tweede laag zichtbaar wordt. Doordat deze tweede laag dwars op de eerste ligt heeft die een andere kleur en op die manier ontstaat er een kleurcontrast. Ook kunnen we bijvoorbeeld op de buitenlaag van het berken multiplex witte of zwarte verf aanbrengen, waardoor er weer een ander kleurcontrast ontstaat met het pure hout van de tweede laag.

Nieuwsgierig geworden hoe een stadskaart van hout van jouw favoriete buurt in Rotterdam er uit zou komen te zien? Probeer dan snel onze editor uit en ontwerp je eigen kunstwerk.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
×

Hi!

Heb je vragen? Of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder:

× Kan ik je helpen?