Plattegrond Yerseke

149,00 129,00

De kaart Yerseke is een bijzondere gravure van het wegennet rondom centrum Yerseke. Met deze houten wanddecoratie haal je één van de leukste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Yerseke is ook persoonlijk om te geven als schitterend cadeau.

Aanpassen

Kaart Yerseke

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de verrassende plattegrond Yerseke? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Yerseke namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Een man hangt de houten plattegrond Yerseke aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze schitterende in Zeeland vasthouden.

Creatief cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een inventief cadeau voor hem? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt bijvoorbeeld een plattegrond maken van zijn favoriete bar, lievelingsrestaurant of vaste hangplek.Is hij een echte avonturier? Leg zijn reizen vast en breng ze in kaart als houten wanddecoratie! Kijkt hij veel sport? Zijn favoriete sportteam heeft vast een stadion die je kunt markeren op je plattegrond. Geeft hij veel om zijn familie? Ontwerp een kaart van zijn geboorteplaats met een unieke tekst. Naast de plattegrond Yerseke kun je zelf dus ook een unieke kaart ontwerpen. Hoe leuk is het om hem op deze manier te verrassen?

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Graveren Yerseke

De opvallende houten poster zoals de kaart Yerseke wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een nauwkeurige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een prachtig contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Yerseke of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

Plattegrond Yerseke combineren

Stel je voor dat jouw favoriete plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de moderne plattegrond Yerseke te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een mooi en persoonlijk verhaal.

Een grote zitbank met daarboven drie houten persoonlijke plattegronden. Ook de Plattegrond $place is volledig personaliseerbaar.
Twee mogelijke houten wissellijst kleuren voor om de plattegrond $place.

De kaart Yerseke inlijsten

De kaart Yerseke is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten wanddecoratie. Zelf combineren we de kaart van Yerseke het liefst met een speciale lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Yerseke trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je eenvoudig kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.