Plattegrond Westdorpe

149,00 129,00

De plattegrond Westdorpe is een unieke gravure van het wegennet rondom centrum Westdorpe. Met deze houten wanddecoratie haal je één van de beste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Westdorpe is ook inventief om te geven als opvallend cadeau.

Aanpassen

Kaart Westdorpe

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de unieke plattegrond Westdorpe? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Westdorpe namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Hier ligt de houten plattegrond Westdorpe naast een bloemetje als gepersonaliseerd cadeau voor haar.

Uniek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een uniek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Westdorpe kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Plattegrond Westdorpe als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout contrasteert mooi met de witte muur.

Trots op Zeeland met de kaart Westdorpe

Zeeland is een van de gezelligste provincies uit Nederland en in Westdorpe voel je dat! Met de kaart Westdorpe laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze opvallende poster. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Westdorpe simpel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Westdorpe speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Comfortabele bank met een landschap oriëntatie van de Plattegrond $place als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout brengt veel balans op de ‘koude’ witte muur.

Waar hang je Westdorpe op?

Woon je momenteel in Westdorpe of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Westdorpe thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Westdorpe.

Comfortabele woonkamer zithoek met drie stadskaarten van diverse materialen zoals hout en acrylaat. Drie varianten op de prachtige houtgravure van $plattegrond Rotterdam.

Kaart Westdorpe combineren

Stel je voor dat jouw geselecteerde plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de opvallende kaart Westdorpe te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een prachtig en persoonlijk verhaal.

Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.