Plattegrond Vlissingen

149,00 129,00

De kaart Vlissingen is een originele gravure van het wegennet rondom centrum Vlissingen. Met deze houten muurdecoratie haal je één van de leukste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Vlissingen is ook doordacht om te geven als verrassend cadeau.

Aanpassen

Kaart Vlissingen

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de unieke plattegrond Vlissingen? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Vlissingen namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Een man hangt de houten plattegrond Vlissingen aan zijn blauwe muur ter decoratie. Je ziet alleen zijn handen de kaart van deze speciale in Zeeland vasthouden.

Gepersonaliseerd cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een artistiek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat beste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een artistiek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Vlissingen kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Zeeland of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Het wegennet van de plattegrond Vlissingen gegraveerd in hout. Het resultaat is een prachtige houten kaart van een van de charmantse plekken uit Zeeland voor aan je muur als decoratie.

Vlissingen is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Zeeland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De kaart Vlissingen toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Trots op Zeeland met de plattegrond Vlissingen

Zeeland is een van de leukste provincies uit Nederland en in Vlissingen voel je dat! Met de plattegrond Vlissingen laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze bijzondere wanddecoratie. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Vlissingen gemakkelijk in de custom map maker. Onze accurate lasers graveren Vlissingen speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

De kaart Vlissingen aan een witte bakstenen muur. Prachtige persoonlijke muurdecoratie. Lasers graveren Vlissingen haar straten, buurten en huizen waardoor een prachtige plaats in Zeeland mooi in kaart gebracht wordt.

Graveren Vlissingen

De prachtige houten decoratie zoals de kaart Vlissingen wordt direct in het materiaal gegraveerd. Een deel van het hout wordt weggehaald door de warmte van een nauwkeurige laser. Door enkel en alleen materiaal te verwijderen ontstaat er diepte en een stijlvol contrast in kleur. Graveren is dus heel anders dan posters printen want daar wordt juist inkt toegevoegd, vaak aan een vel papier. Bij ons kies je een materiaal uit en wij graveren Vlissingen of elke andere plek ter wereld speciaal voor jou.

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.