Plattegrond Vinkeveen

149,00 129,00

De plattegrond Vinkeveen is een opvallende gravure van het wegennet rondom centrum Vinkeveen. Met deze houten poster haal je één van de gezelligste bezienswaardigheden uit Utrecht in huis. Een houten kaart van Vinkeveen is ook uniek om te geven als prachtig cadeau.

Aanpassen

Kaart Vinkeveen

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de speciale plattegrond Vinkeveen? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Vinkeveen namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt persoonlijk cadeau. Nederland zit vol met prachtige plekken zoals Vinkeveen. Met onze custom map maker kun je precies die ene bijzondere plek voor jouw plattegrond uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een persoonlijk cadeau voor hem of haar. bijzondere wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

Hier ligt de houten plattegrond Vinkeveen naast een bloemetje als gepersonaliseerd cadeau voor haar.
Een blauwe bank met daarboven drie zwart acrylate plattegronden van New York, Amsterdam en Parijs. De Plattegrond $place komt ook in deze uitvoering.

Kaart Vinkeveen combineren

Stel je voor dat jouw geliefde plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de schitterende kaart Vinkeveen te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een stijlvol en persoonlijk verhaal.

De plattegrond Vinkeveen inlijsten

De plattegrond Vinkeveen is 40 bij 50 centimeter en past perfect in een standaard schilderijlijst. Met een wissellijst kun je nog enorm veel spelen met het uiterlijke karakter van je houten poster. Zelf combineren we de kaart van Vinkeveen het liefst met een moderne lijst van hout. Kies bijvoorbeeld voor een lichtkleurige houtsoort om het geheel af te maken of juist een donkerdere kleur zoals kersen om de kaart nog meer naar te laten komen. Wij graveren Vinkeveen trouwens in maar liefst vier formaten van S tot XL. Deze formaten kun je simpel kiezen in de custom map maker en zijn allen geschikt om in te lijsten in een standaard verkrijgbare wissellijst.

Twee mogelijke houten wissellijst kleuren voor om de plattegrond $place.

Wij graveren Vinkeveen speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten decoratie stijlvol maar is de kaart Vinkeveen het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je soepel een eigen ontwerp! Wij graveren Vinkeveen namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Utrecht of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je soepel iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je prachtige locaties en personaliseer je de tekst.

De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.
Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.