Plattegrond Tienhoven

149,00 129,00

De plattegrond Tienhoven is een unieke gravure van het wegennet rondom centrum Tienhoven. Met deze houten wanddecoratie haal je één van de beste bezienswaardigheden uit Utrecht in huis. Een houten kaart van Tienhoven is ook inventief om te geven als opvallend cadeau.

Aanpassen

Kaart Tienhoven

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de unieke plattegrond Tienhoven? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Tienhoven namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
Hier ligt de houten plattegrond Tienhoven naast een bloemetje als gepersonaliseerd cadeau voor haar.

Uniek cadeau voor haar

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor haar? Misschien kunnen wij je verder helpen! Je kunt een plattegrond maken van dat gezelligste restaurant, koffietentje of favoriete hangplek. Reist ze veel? Breng haar avonturen in kaart! Is ze een sportliefhebber? Vind haar favoriete team en markeer deze op je eigen plattegrond. Is ze heel sociaal en lief? Geef een uniek cadeau dat haar doet denken aan vrienden of familie. Vieren jullie iets samen? Maak een kaart met gedeelde herinnering zoals jullie favoriete uitgaansplek. Naast de standaard plattegrond Tienhoven kun je dus helemaal zelf een kaart maken van een andere plaats in Utrecht of waar dan ook op de wereld. Hoe leuk is het om haar op zo’n manier te verrassen?

Plattegrond Tienhoven als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout contrasteert mooi met de witte muur.

Trots op Utrecht met de kaart Tienhoven

Utrecht is een van de gezelligste provincies uit Nederland en in Tienhoven voel je dat! Met de kaart Tienhoven laat je zien dat je net als velen anderen trots bent op de plaats waar je woont, bent geboren of graag komt. Alle bezienswaardigheden, buurten en straten worden in kaart gebracht in deze opvallende poster. Mocht je een kleine aanpassing willen maken dan bewerk je Tienhoven simpel in de custom map maker. Onze nauwkeurige lasers graveren Tienhoven speciaal voor jou in hout of een ander materiaal.

Comfortabele bank met een landschap oriëntatie van de Plattegrond $place als prachtige houten wanddecoratie. Het warme hout brengt veel balans op de ‘koude’ witte muur.

Waar hang je Tienhoven op?

Woon je momenteel in Tienhoven of koester je mooie herinneringen aan deze plaats? Het is hoe dan ook leuk om de opvallende plattegrond Tienhoven thuis op te hangen op een plek waar je deze goed kunt zien. Bijvoorbeeld boven de bank, naast de eettafel of in het kleine kamertje. Een extra grote houten poster in de slaapkamer staat ook erg goed. Dan kun je voor het slapen gaan alvast even wegdromen door de straten van Tienhoven.

Comfortabele woonkamer zithoek met drie stadskaarten van diverse materialen zoals hout en acrylaat. Drie varianten op de prachtige houtgravure van $plattegrond Rotterdam.

Kaart Tienhoven combineren

Stel je voor dat jouw geselecteerde plaatsen uit Nederland naast elkaar hangen in de gang of boven de bank. Bijvoorbeeld je geboorteplaats, je studentenstad en je huidige woonplaats. Of de woonplaats van jezelf, je kinderen en je ouders. En ga zo maar door. Door de opvallende kaart Tienhoven te combineren met andere kaarten van steden of dorpen vormt het geheel een prachtig en persoonlijk verhaal.

Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.