Plattegrond Sint Philipsland

149,00 129,00

De kaart Sint Philipsland is een bijzondere gravure van het wegennet rondom centrum Sint Philipsland. Met deze houten wanddecoratie haal je één van de leukste bezienswaardigheden uit Zeeland in huis. Een houten kaart van Sint Philipsland is ook persoonlijk om te geven als schitterend cadeau.

Aanpassen

Kaart Sint Philipsland

Wil je nog een kleine aanpassing maken aan de bijzondere kaart Sint Philipsland? Staat bijvoorbeeld je huis, straat of dorp er net niet op? Dan ben je vast blij om te horen dat je de houtgravure nog eenvoudig kunt bewerken in onze custom map maker. Wij graveren Sint Philipsland namelijk pas als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Kies bijvoorbeeld een ander materiaal, versleep de kaart of voeg een marker toe.

Materialen

KWSKWS
De persoonlijke plattegrond $place wordt hier gemaakt door het wegennet van $place in hout te graveren. Door middel van een laser wordt de houtgravure op maat gemaakt.

Wij graveren Sint Philipsland speciaal voor jou

Vind je een gegraveerde houten wanddecoratie opvallend maar is de plattegrond Sint Philipsland het nog net niet? Geen probleem want in onze custom map maker maak je gemakkelijk een eigen ontwerp! Wij graveren Sint Philipsland namelijk pas als je helemaal tevreden bent. Kies bijvoorbeeld een andere stad of dorp uit Zeeland of zoom helemaal in totdat je huis zichtbaar wordt op de kaart. In onze custom map maker kies je gemakkelijk iedere plek ter wereld, verander je het materiaal, markeer je unieke locaties en personaliseer je de tekst.

Hier hangt de houten kaart Sint Philipsland aan de muur als decoratie bij een dame die deze heeft gekregen als origineel cadeau voor iemand uit Zeeland.

Gepersonaliseerd cadeau

Maak iemand blij met een echt inventief cadeau. Nederland zit vol met prachtige plekken zoals Sint Philipsland. Met onze custom map maker kun je precies die ene unieke plek voor jouw kaart uitkiezen. Zo creëer je gemakkelijk een inventief cadeau voor hem of haar. unieke wanddecoratie binnen 6 werkdagen bezorgd, hoe leuk en doordacht is dat?

De kaart Sint Philipsland aan een witte bakstenen muur. Prachtige persoonlijke muurdecoratie. Lasers graveren Sint Philipsland haar straten, buurten en huizen waardoor een moderne plaats in Zeeland mooi in kaart gebracht wordt.

Sint Philipsland is een plaats vol verhalen

Zie jij jezelf nog zitten op het zonnige terras in Zeeland met een drankje en je beste vrienden? Of in dat ene café op jullie beste date? Het centrum, de straten en de huizen zitten vol met herinneringen die voor iedereen speciaal zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van die vele uren studeren achter het bureau met koffie of van die avondjes sport kijken op de bank met een biertje? De plattegrond Sint Philipsland toont het unieke wegennet en haar unieke bezienswaardigheden gegraveerd in hout.

Een gepersonaliseerd cadeau van $place in $province, $country is ook mogelijk!

Houten wanddecoratie graveren

Houten wanddecoratie voor in je woonkamer, gang, keuken of slaapkamer is helemaal in de mode. Het warme karakter van hout brengt namelijk balans aan koele elementen zoals witte muren. Breng de natuur in huis met de houtgravure van de kaart Sint Philipsland of ontwerp zelf een kaart in de custom map maker. Muurdecoratie mag best een beetje inventief zijn, het is immers jouw huis.

Categorieën: ,
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.